Hundetræning hos DcH Lemvig

Mange vælge hundetræning hos DcH-Lemvig for at få en lydig hund, og fordi træningen styrker et godt samarbejde hund og menneske imellem. Samtidigt får I hjælp til at løse mange problemer, som I kan have med hunden i hverdagen. DcH-Lemvig tilbyder hundetræning af alle hunde.  Er der spørgsmål til træningen, kan Trine Nørgård Rosbjerg kontaktes på tlf. 2833 7835 niels.dalle@gmail.com Som medlem af DcH-Lemvig har I mulighed for at deltage i følgende:

 

Hvalpehold.

Hvalpe mellem 8 uger og 4 mdr. begynder på et hvalpehold. Hvalpetræningen strækker sig over 12 uger, hvor grundlæggende lydighed og samarbejde mellem hund og hundefører grundlægges. Hvalpeholdet afsluttes med et Hundekørekort. Efter kørekortet fortsætter I på på familehold eller Agility, hvor øvelserne fra hvalpeholdet bliver finpudset og videreudviklet, og hvor der introduceres endnu flere øvelser og aktiviteter.

Familiehold:

Hunde over 4 mdr. starter på Familiehold, hvor grundlæggende lydighed og samarbejde mellem hund og fører er i fokus. Hvis man har lyst til udfordringer, kan vi tilbyde hundeførere at fortsætte på C-konkurrencehold eller Agility.

Konkurrencehold:

Hundeførere med interesse for konkurrenceprogrammet i lydighed bliver sluset videre til C-konkurrenceholdet. Det er gennem lokalforeningerne, at I kan deltage i den brede vifte af konkurrenceprogrammer på C-, B-, A- og Elite niveau.

Agilty

Hundeførere, der har interesse for agility, kan komme i gang på hvilket som helt tidspunkt efter aftale med agility-trænere. Der er løbende begynderhold.

Rally

Rallybanen bliver sat op med skilte ved hvert moment, så føreren kan se, hvad hunden skal gøre der. Rally er en gren inden for hundesporten, der skaber mulighed for god kontakt mellem hund og fører.

Der lægges stor vægt på opmuntring og ros – også under konkurrencer.

Der konkurreres i 3 klasser, samt en åben der giver adgang til det DM.

Nye tilmeldinger

Bliv medlem af DcH Lemvig.

Det SKAL være den person, der skal gå med hunden, der tilmelder sig.

Kontakt

Kontakt bestyrelsen, hvis I har brug for yderligere information om Dch Lemvig.