Danmarks civile Hundeførerforening
DcH Lemvig

2016

PuppyVi kan lige nå at sætte et nyt hvalpehold i gang før sommerferien.

Træningen finder sted om torsdage kl. 18.30. og begynder allerede den 19. maj. Tilmeld jer hurtigst muligt på hjemmesiden og ringe til Christina 23 27 03 67 efter kl. 19.00, hvis det har interesse.

Fælles gåtur til Bovbjerg Fyr

Fælles gåtur ved Bovbjerg Fyr, lørdag den 21. maj, kl. 14 for alle, der har tid og lyst – tag gerne familien med.


Download (PDF, 348KB)

 

Husk at tilmelde jer som hjælpere til agility konkurrencen.

Hermed en liste over de opgaver, der skal dækkes for at kunne afvikle agility konkurrencen den første weekend i juni.

Udover det, der står beskrevet i opslaget, er der brug for nogle, der kan bage kager, brygge kaffe, hjælpe til at gøre området klar i dagene før selve konkurrencen og til at hjælpe med oprydning bagefter.

Vi glæder os til at høre tilbage fra jer.

Download (PDF, 617KB)

Fællestræning april 2016


Det var en hyggelig og lærerig aften for de mange medlemmer, der deltog i forårets standerhejsning og klubbens første fællestræningsdag .

I talen ved standerhejsning takkede formanden Christina Alaelua de afgående bestyrelsesmedlemmer for deres store indsats og bød samtidig velkommen til de 3 nye i bestyrelsen: Bodil Pedersen, Anna Grete Birkjær og Trine Nørgaard. Ved samme lejlighed blev klubbens seneste jubilar Flemming Møller fejret efter sine 25 år som medlem af DcH Lemvig.

I løbet af aftenen fik medlemmerne mulighed for både at se, hvad der trænes i på de andre hold og at afprøve aktiviteter på rally-, lydigheds- og agilitybanen under trænernes kyndige vejledning. Aftenen sluttede med kaffe, kage og hygge i klubhuset.

Tak til alle for en dejlig aften!

[smartslider3 slider=2]

Pages: 1 2 3 4 5 6

Tilmelding
Kalender
Sponsorer