Danmarks civile Hundeførerforening
DcH Lemvig

2015

Juleskovtur med hundene og hygge i klubhuset

En pragtfuld dag med mange deltagere. Dejligt at få hilst på hinanden på kryds og tværs af holdene.

Årsfest 2015

En hyggelig aften med god mad, godt selskab – og sikkert mange røverhistorier! Tak til alle, der var med og især til Bodil, som gjorde køkkentjeneste i aften og Dianna, som lavede forarbejdet, men måtte forlade os alt for tidligt for at køre til Sønderjylland.

Lemvighund slog danmarksmesteren.

Lars Erik og Theia, som her viser, at hun også kan springe og apportere.

Lars Erik og Theia, som her viser, at hun også kan springe og apportere.

Det lykkedes Lars-Erik Pedersen med hunden Theia at slå den regerende danmarksmester i spor.

I rusk og regn afholdt DCH i Vejle søndag d. 29. november en landsdækkende konkurrence i de nordiske hoveddiscipliner sporsøg og rundering (eftersøgning) med hhv. 19 og 13 deltagere.

Til begge discipliner hører også lydighedsøvelser og feltsøg.

Lemvig stillede med én ekvipage i hver disciplin. Debutanten Bent Køhler med Django, klarede sig i feltsøg, men bestod ikke runderingsøvelsen, der foregik i

meget vanskeligt terræn. Det blev til en 12. plads. Lars-Erik Pedersen med Theia  opnåede derimod maksimumpoints i sporsøg, hvilket overgik den regerende danmarksmesters resultat.

I de øvrige øvelser gik det derimod knap så godt. Resultatet blev en 16. plads.

Lemvig DCH stillede desuden med en dommer, John Sørensen, der tog sig at lydighedsøvelserne på en bane, der var godt mudret ved dagens afslutning.


Venskabskonkurrence den 25. oktober 2015

Endnu en dejlig dag hos DcH Lemvig hvor venskabskonkurrencen blev afviklet i pragtfuldt efterårsvejret. Tak til alle, der var med til at hjælpe i køkkenet, kontoret, i skoven og på banerne. Tanja har været flittigt med kameraet. Billederne kan I se på Facebook her. ved at klikke her.
Husk lige at tilmelde jer til årsfesten den 7. November og til skovturen! Kontakt Dianna Damgaard eller og skriv på opslagstavlen i klubhuset.
Sejr i C-klassen.

Dagens stolte vinder af C-klassen: Trine N. Rosbjerg, der både fik oprykning til B-klassen og vandt Frit Søg pokalen.
Dagens stolte vinder af C-klassen: Trine N. Rosbjerg, der både fik oprykning til B-klassen og vandt Frit Søg pokalen.

Venskabspokalen tilfaldt for 3. år i træk Holstebro. Men Lemvig fik dog et tiltrængt plaster på såret med en sejr i C-klassen. Søndag d. 25 oktober afholdt DCH Lemvig årets sidste venskabskonkurrence med naboklubberne fra Hostebro, Ringkøbing og Skjern/Tarm. Et godt arrangement med 23 tilmeldte fordelt på C-, B- og A-klassen.

C-klassen med 8 deltagere blev vundet af Trine N. Rosbjerg med hunden Molly, der opnåede 132, 4 points samt oprykning til B-klassen. Trine og Molly hjembragte desuden den eftertragtede pokal for bedste næsearbejde i øvelsen Frit søg. De øvrige deltagere fra Lemvig opnåede følgende resultater: Kurt Leinstein med Jarki 5. pladsen med 102,5 points; Finn Markussen med Kato 7. pladsen med 75,6 points og Anne Grethe Birkjær med Katla på 8. pladsen med 69,8 points. B-klassen, med 10 deltagere, blev vundet af Kenneth Nielsen fra Holstebro med 179,2 points.

Best placerede Lemvighund blev Django ført af Bent Køhler, der fik 4. pladsen med 155,2 points. Derefter fulgte Lars-Erik Pedersen med Theia med 113,6 points på 8. pladsen. Åke Sørensen med Bamse fik 10. pladsen og 92,6 points. A-klassen, med 5 tilmeldte blev ligeledes vundet af Holstebro – Camilla C. Christensen med Milo opnåede 365,9 points. Fra Lemvig fik Jens Henrik Kristensen med Karla 204,4 points som rakte til 3. pladsen.


Lemvighund klarede sig pænt ved DM

Bent og Django træner i spring med apport. Hundeførerens hænder er ned langs siden, så mister han ikke points på grund af ekstra kommandoer med hænderne.
Bent og Django træner i spring med apport. Hundeførerens hænder er ned langs siden, så mister han ikke points på grund af ekstra kommandoer med hænderne.

Kulminationen på årets anstrengelser inden for hundetræning skulle helst indtræffe ved danmarksmesterskabet. Denne chance blev afprøvet lørdag/søndag d. 26. – 27. september, hvor DCH i Ribe var vært ved DM.

DCH Lemvig stillede i år med kun én ekvipage samt en rutineret dommer. Førstnævnte opnåede en flot 8. plads i B-klassen: Bent Køhler med hunden Django af racen Dobermann fik med 169,4 points 8. pladsen i et felt med 35 deltagere. Vinderen fra Esbjerg fik 179,55 points.

Som ofte før lå Django blandt de bedste i feltsøg og spor, der foregik på en stubmark.

Fra naboklubben DCH i Holstebro deltog 1 A-hund, og 1 elitehund, hvoraf sidstnævnte Margit Hansen med labradoren Zaxo brillerede med at vinde danmarksmesterskabet for 2. år i træk.

 

 

Så er de fleste hold i gang igen. animated-cartoon-dog-8

Af nyheder kan det nævnes, at et hvalpehold med Susanne som træner begyndte umiddelbart efter sommerferien og endnu et hvalpehold begynder søndag, den 30. august kl. 09.00. Der er stadig plads på søndagshold så tilmeld jer hurtigst muligt.

  • Hvalpetræning (Susannes forårshold): onsdag kl. 17.30
  • Hvalpetræning (Susannes august hold): torsdag kl. 18.00
  • Hvalpetræning (Christina august/sept. hold): søndag kl. 09.00
  • Stabilisering (Christina): onsdag kl. 19.00
  • C. holdet. (Jens Henrik): torsdag kl 19.00 .
  • Rally (Dianna): onsdag kl 18.30 . (Første træning er onsdag D. 26/8. )
  • A/B holdene: som aftalt med træneren.
  • Agility (Svend Erik, Tanja, Konrad): som aftalte med trænerne.

Vi holder sommerferie i juli!

De enkelte hold begynder træning igen i august efter aftale med trænerne.

 

 

Agilitystævne den 6. – 7. juni

DcH Lemvig konkurrence på Lemvig marked og dyrskue

Selv om flere af de lokale deltagere var med til at afvikle stævnet, samtidig med de havde en hund de skulle løbe med, opnåede flere fine resultater.

6 lokale deltagere ud af 80 hunde, hver hund havde 4 gennemløb hver dag så der var ca. 600 gennemløb.

Lea Byskov med Sheltie, Vigga, kl 1 lille en 6. plads søndag

Lisbeth Sørensen Lørdag med Border Collie Cody stor hund, klasse 1 en 6. plads agility åben en 9. plads og spring 1 en 7. plads.

Trine Nørgaard Rosbjerg Søndag med Golden Retriver Molly stor hund, agility åben en 10. plafds.

Tanja Olsen Lørdag med lånehunden Border Collie Sheila stor senior hund, Klasse 2 en 4. plads, Klasse åben en 3. plads, spring 2 en 2. plads, spring åben en 5. plads og Søndag spring 2 en 3. plads

Konrad Graakjær lørdag med Sheltie Enter mellemhund, agility klasse 3 en 1. plads, agillity åben en 4. plads, spring klasse 3 en 1. plads, spring klasse åben en 5. plads, søndag spring klasse 3 en 2. plads, spring klasse åben en 6. plads,

Svend Erik Olsen med Belgisk hyrdehund Aisha agility klasse 1 en 7. plads, agillity åben en 12. plads, spring klasse 1 en 2. plads, spring klasse åben en 12. plads, søndag agility klasse 1 en 1. plads, agillity åben en 13. plads spring klasse 1 en 7. plads, spring klasse åben en 17. plads

Andre aktiviter vore hundeførere har været ude til fornylig er Rally

Rally er en konkurrence hvor man har taget ting med fra både agility og lydighed den er ved at blive en populær sport blandt andet for agilityhunde på deres gamle dage

Stævne Grinsted Billund

Dianna Damgaard med Dalmartiner Meizy 89 point ud af 100 mulige det gav en 1. plads og åben klasse en 30 plads

Ilse Venneberg med Golden Retriver Frede 81 point, det blev til en 3. plads.

Stævne Ikast

Dianna Damgaard med Dalmartiner Meizy 97 point ud af 100 mulige det gav en 1. plads og åben klasse en 26 plads

Ilse Venneberg med Golden Retriver Frede 85 point, det blev til en 6. plads og åben klasse en 27 plads

hilsen

Svend Erik Olsen

DM i Nordisk 2015

Efter mange måneders planlægning, koordinering og møder bliver DM i Nordisk afviklet – med stor succes. Et par travle dage for alle, der var med. Fantastisk opbakning fra vores medlemmer gjorde, at det lykkedes. Stor tak til jer alle for den kæmpe indsats. Vi blev rost til skyerne! Her med nogle billeder – mest fra Tanja. Mange flere kan I se på facebook.

 

Træningstider for april-okt 2015

Det har været lidt af et puslespil, men nu er aftenstræningsskemaet på plads. Det gamle stabiliseringshold er blevet delt i to, hvor Christina tager de nyere hunde og Jens Henrik og Dianna tager de erfarne. Hvis I er i tvivl om noget skal I kontakte jeres trænere.

Mandag 18.30 Skovholdet (Jens Henrik/Dianna)

Tirsdag 18.30: C-holdet (Jytte) B/A hold (John Sørensen) Onsdag kl. 18.00: Hvalpeholdet (Christina) kl.19.15 Stabilisering: 19.15 (Christina) Begynderhold agility (Svend Erik) Torsdag Rally: kl.18.30 AG øvede


Vinterferie i klubben!

Men I er velkomme til at bruge træningsområdet i vinterferie. Husk at stille det som I bruger tilbage, hvor I har hentet det fra. images


OBS

Datoen for generalforsamling er blevet ændret fra den 29. januar kl. 19.00 til den 22. januar kl. 19.00. Dagsordenen er blevet sendt til jeres mail og findes også her: Generalforsamling 2015 Dagsorden

Tilmelding
Kalender
Sponsorer