Danmarks civile Hundeførerforening
DcH Lemvig

Hundetræning hos DcH Lemvig

Mange vælge hundetræning hos DcH-Lemvig for at få en lydig hund, og fordi træningen styrker et godt samarbejde hund og menneske imellem. Samtidigt får I hjælp til at løse mange problemer, som I kan have med hunden i hverdagen.

DcH-Lemvig tilbyder hundetræning af alle hunde.

Hvalpehold oprettes 2-3 gange om året.

Hvis I har en hund, der er ældre end 6 måneder, må I også gerne tilmelde jer på hjemmesiden eller/og ringe til Christina på 23 27 03 67 (efter kl. 20.00).

Som medlem af DcH-Lemvig har i mulighede for at deltage i følgende:

Legestuen (3-4 måneder)

Hvis der er 3 eller flere hvalpe mellem 8 og 16 uger begynder de i legestuen og bliver sluset ind i et hvalpehold, når de fylder ca. 16 uger. Der kan muligvis være en ventetid indtil opstart af næste hvalpehold, men i mellemtiden har hvalpen fået en grundlæggende socialisering hund og hund imellem og hund og menneske imellem. Samtidig får I praktisk viden om hvalpens første tid i huset.

Hvalpehold (4-6 måneder)

Hunde over 4 måneder begynder på et hvalpehold. Hvalpeholdet kører i ca. 15 uger, hvor grundlæggende lydighed og samarbejde mellem hunde og hundeføreren er i fokus. Hvalpeholdet afsluttes med hundekørekortet.

(Hunde, som er ældre end 6 måneder ved tilmelding, skal vurderes af klubbens hundeadfærdskonsulenter for at kunne finde det rigtige træningstilbud.)

Familiehunde (6 måneder +)

Efter kørekortet har I mulighed for at deltage på familiehundetræningshold, hvor øvelserne fra hvalpeholdet bliver finpudset og videre udviklet, og hvor der introduceres endnu flere øvelser og aktiviteter.

Hundetræning til konkurrence

Hundeførere med interesse for konkurrenceprogrammet i lydighed bliver sluset videre til begynder-C/C-holdet. Det er gennem lokalforeningerne, at I kan deltage i den brede vifte af konkurrenceprogrammer på C-, B-, A- og Elite niveau. Læs mere om konkurrenceprogrammet her:

http://www.dch-danmark.dk/konkurrencer_generelt_a.htm

Hundeførere, der har interesse for agility, kan komme i gang på hvilket som helt tidspunkt efter aftale med agility-trænere. Der er løbende begynderhold. Læs mere om agility her: http://www.dch-danmark.dk/agility.htm

Rallytræning er klubbens nyeste tilbud, og det er en gren, som er i hastig udvikling. Deltagelse efter aftale med klubbens rally-træner. Læs mere her: http://www.dch-danmark.dk/rally_side.htm.

Susanne Christoffersen, som har drevet den Glade Hunde i Bonnet i flere år er nu træner på DcH Lemvig. Det er vi selvfølgelig glade for! Susanne er en dygtig træner med stor og bred erfaring indenfor hundearbejde. Holdet var oprindeligt tænkt som et rally hold, da Susanne kommer snart i gang med rallytræner uddannelse. Nu bliver tilbuddet bredere – og endnu mere spændende. Det er åbent for alle – dog skal hvalpene nok først gennemføre hvalpetræning.

 usanne skriver følgende om holdet:

…Træningen vil blive lagt lør. fra kl. 10. Hvor lang tid der trænes kommer an på de aktiviteter, der er planlagt.
Jeg er åben for hvad I skulle ønske (også ønsker der ikke nødvendigvis har med rally at gøre) og vil vove at påstå at jeg kan lære alle dyr hvad jeg har lyst til, så mon ikke jeg også kan lære jer et og andet?
Jeg vil kunne give jer gode redskaber til at blive endnu “skarpere” i jeres undervisning af jeres hunde. (og andre dyr, mænd, naboer og hvad man ellers kan finde på at gå og træne i løbet af årene)
Undervisningen er baseret på operant indlæring/klikkertræning. I behøver ikke absolut at have en klikker, men I skal have en markør af en slags . (et kort, enslydende ord/lyd –eller en klikker,fløjte eller).
I vil komme til at arb. med både enkelt Ø. + baner , komandoerne, strategisk belønning, forstyrelser og hvad vi ellers kan finde af udfordringer hen af vejen…

Hvis du er interesseret skal du kontakte Susanne på mail adressen: susanne.ged@bonnet-it.dk

Alle kan træne med deres hunde i DcH Lemvig – også, hvis I ikke umiddelbart har planer om eller interesse for konkurrencetræning.

Tilmelding

Kalender
Sponsorer